Procesul de creare a unui site

In cazul ofertei noastre, procesul de creare a unui site este unul care pica, in mare parte in sarcina noastra, urmand ca dvs. sa interveniti doar in momentele cheie pentru a ne furniza informatii personalizate sau a va da acceptul pe lucrari.

Astfel, la momentul alegerii modelului, dvs. veti fi factorul decizional care va determina alegerea unui model sau a altuia.

Numele de domeniu, pe care va sta website-ul dvs., in cazul in care nu detineti unul inca, il vom achizitiona noi, insa dvs. veti fi cel sau cea care decide numele domeniului.

La momentul crearii website-ului, in cazul in care nu aveti partea de continut a siteului, noi va vom pune la dispozitie texte si imagini generice, specifice domeniului de activitate, in care activeaza compania dvs., urmand ca, la final, sa va dati acceptul pe textele si imaginile propuse sau sa ne furnizati unele personalizate. Tot la momentul crearii siteului, dvs. va trebui sa ne furnizati un minim de informatii: domeniul de activitate al companiei dvs., denumirea acesteia, adresa sediului social, metode clasice de contact: telefon, fax etc.

Dupa crearea propriu-zisa a paginilor website-ului dvs., noi va vom prezenta propunerea noastra, iar dvs. ne veti da acceptul sau ne veti comunica modificarile pe care le doriti.
Dupa ce noi vom aplica modificarile solicitate, siteul va fi gata, urmand ca restul de modificari/adaugari sa intre in partea de intretinere a contractului.

In cazul in care crearea siteului se face in afara ofertei www.websiteuri.ro, procesul de creare a acestuia poate urma alti pasi. Pentru mai multe detalii citeste "Cum se se creaza un site"

Articole

Șabloane recente de websiteuri

Șabloane recente de magazine online