Intrebari frecvente

Ce este un site web?
Ce este un magazin online?
Am nevoie de un website?
Cum imi aleg modelul de website?


Ce este un site web?

Un site web, sau website, este o colectie de pagini web, asezate dupa o anumita structura si care formeaza un tot unitar, coerent. (vezi si ce este un website?)
sus

Ce este un magazin online?

Un magazin online este un website dinamic (vezi "ce este un magazin online?"), in care comerciantul isi poate prezenta produsele scoase la vanzare, iar vizitatorii sau clientii, isi pot alege produsele pe care doresc sa le achizitioneze si, in unele cazuri chiar sa le plateasca direct prin plata online
sus

Am nevoie de un website?

Daca singurul dvs. client este Statul Roman, sau unul din bugetele publice, atunci probabil ca nu, cu toate ca si in aceste cazuri, daca derulati un proiect pe bani de la Uniunea Europeana, probabil ca regulamentele prevad sa diseminati informatiile si prin intermediul unui site web. Deci raspunsul ar fi: in mod clar, da!
sus

Cum imi aleg modelul de website?

In sectiunea de Modele de websiteuri si selectati domeniul in care compania dvs. activeaza. Primele modele prezentate sunt si cele mai noi asa ca va sfatuim sa va alegeti unul dintre cele prezentate pe primele pagini de modele. Un alt criteriu ar fi complexitatea paginilor. Daca informatiile pe care le aveti de prezentat sunt complexe, structurate pe diverse criterii, atunci va veti alege un model complex, altfel alegeti unul cat mai simplu. Simplu inseamna usor de inteles, citit si asimilat de catre vizitatorii websiteului dvs. Luati legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a primi mai multe sfaturi privitoare la alegerea modelului de website.
sus

Articole

Șabloane recente de websiteuri

Șabloane recente de magazine online