Alegeti un website de calitate

Intotdeauna cand faceti o investitie, o faceti avand in vedere recuperarea ei cu profit. Acest lucru nu se poate obtine fara a avea in vedere calitatea produselor sau serviciilor in care va investiti banii. De ce ar trebui sa fie altfel in cazul unui website?

Un website este cartea dvs. de vizita in mediul online. Este locul in care va prezentati pe dvs., compania dvs., echipa de angajati, produsele pe care le comercializati si asa mai departe. 
Cartile dvs. de vizita, cele reale, vi le-ati facut singur sau ati apelat la profesionisti? Exceptand cazul in care sunteti expert in realizarea de carti ce vizita, cel mai probabil ca ati apelat la profesionisti.

Cel mai probabil ca nu sunteti expert in crearea de siteuri si, cel mai probabil ca nici nu aveti timpul sau disponibilitatea de a invata felul in ele se creaza. Presupunand ca aveti o afacere cu pantofi, credeti ca niste cunostinte de HTML, CSS sau JavaScript v-ar ajuta in afacerea dvs.? Putin probabil. Noi, in schimb, stim si cu asta ne ocupam, deci este in interesul nostru sa ne perfectionam permanent in aceste domenii. Dvs. va puteti folosi timpul mult mai profitabil, investindu-l in domeniul in care sunteti expert.

Am intalnit multe situatii in care clientii nostri ne-au solicitat ajutorul in vederea recuperarii vechiului lor website, dupa ce au apelat la diverse persoane pentru a le realiza website-ul, crezand ca fac economii. Nu putini sunt cei care apeleaza la un nepot, sau la nepotul vecinului, care "stie domne, ca sta toata ziua pe calculatorul ala!", platind foarte putin pe un website pe care, mai apoi, s-au trezit ca nu-l pot gestiona, sau ca "nepotul" e in sesiune si nu mai are timp de site-ul lor.

Noi suntem o firma dedicata domeniului web, existam pe piata romaneasca din anul 2004 si intentionam sa fim, in continuare prezenti pe piata si in 2100. Deci daca peste o luna, doua, trei, un an, aveti nevoie de noi, noi tot aici o sa fim si vom raspunde "prezent" solicitarii dvs.

Pe langa cea mai buna oferta de pe piata, va oferim si garantia unei lucrari de calitate precum si faptul ca vom fi, si pe viitor, la dispozitia dvs. pentru modificari sau extinderi de website.

Articole

Șabloane recente de websiteuri

Șabloane recente de magazine online