De ce aveti nevoie de un website

Raspunsul la intrebarea "de ce aveti nevoie de un website?" este unul foarte simplu si scurt: pentru a va maximiza profitul.

Sa presupunem ca detineti un atelier de pantofi, intr-o mansarda, pe strada X, iar vis-a-vis de dvs., s-a deschis un nou magazin de imbracaminte, care a apelat la serviciile unei firme de promovare. In timp ce, in magazinul dvs., intra doar clientii vechi, consacrati, pe  care ii cunoasteti personal, sau cei carora li s-a recomandat direct magazinul dvs., vedeti ca in magazinul de vis-a-vis intra foarte multa lume de pe strada sau ca vin oameni cu indicatii precise direct catre acel magazin... si va intrebati de ce si, mai important, v-ati dori ca acei clienti care intra in magazinul de imbracaminte sa intre si in magazinul dvs.
Daca ati sti ca patronul  magazinului de vis-a-vis a apelat la un serviciu specializat, ati plati si dvs. pentru acel serviciu, pentru a avea, ca si el, foarte multi vizitatori in magazin.

Mediul online este intocmai strazii de mai sus. Pe ea se plimba sute si sute de mii de potentiali clienti care sa va intre in magazin. Numai ca aveti nevoie de.... un magazin, nu?
Acesta este website-ul! Magazinul in care sa intre acei multi potentiali clienti, care se plimba agale pe strada numita Internet. 

Ca si concluzie, un website este o noua oportunitate de a avea mai multi clienti, pentru afacerea dvs.

Mai mult, un website, odata creat si gazduit pe un server web, poate fi vizitat din orice colt al lumii, deci va deschideti portile catre piete din afara zonei dvs. de influenta geografica.
Website-ul poate fi vizitat de oricine, la orice ora din zi si din noapte, sapte zile pe saptamana, ceea ce ar echivala cu a tine un birou deschis in permanenta, lucru care ar genera costuri enorme, in comparatie cu un website.

Un website este o carte de vizita extinsa, in care puteti plasa oricate si orice informatii doriti, pe care i-o puteti da unui potential partener de afaceri, transmitandu-i simplu: www.domeniu.ro. Atat si nimic mai mult. Restul il poate afla printr-un cimplu click de mouse. 

Nu ratati aceasta sansa, crezand ca faceti economie. De fapt dati cu piciorul unei investitii. 
Click aici sa cereti o oferta pentru un website.

Articole

Șabloane recente de websiteuri

Șabloane recente de magazine online